A változó világ bankja

A BNP Paribas Európa egyik vezető banki és pénzügyi szolgáltatója. A csoport 75 országban van jelen, közel 189.000 alkalmazottal.

A BNP Paribas három fő tevékenységi köre kiegészíti egymást, így biztosítva a stratégiai és pénzügyi stabilitást:

  • Lakossági szolgáltatások
  • Befektetési megoldások
  • Vállalati és befektetési banki szolgáltatások

A „változó világ bankja" működésének középpontjában az ügyfelek állnak, és emiatt tekintenek úgy rá, mint az ügyfeleit felelősségteljesen kiszolgáló bankra. Meghatározó számára a szigorú kockázatkezelési politika, valamint az adaptációs és innovációs képessége.

A BNP Paribas csoport tevékenységével kapcsolatos további információkat az alábbi honlapon talál:
www.bnpparibas.com.

why bnp

Több mint 25 éve Magyarországon

A BNP Paribas 1978 óta van jelen Magyarországon, 1991 óta rendelkezik banki működési engedéllyel, és azóta elkötelezett szereplője a magyar pénzügyi szektornak.

Ma a BNP Paribas Magyarországi Fióktelepe komplex termékek széles választékát nyújtja az állami, vállalati, lakossági és pénzintézeti ügyfelei részére. A BNP Paribas a magyar forint államkötvények elsődleges forgalmazója, a Budapesti Értéktőzsde tagja, több magyar államkötvény kibocsátásának vezető-szervezője volt.

A Csoport komoly jelenléttel rendelkezik Magyarországon, több mint 600 munkatársat foglalkoztat. A BNP Paribas Magyarországi Fióktelepén kívül különböző leányvállalatai, a Magyar Cetelem Bank (lakossági finanszírozás), a BNP Paribas Cardif (biztosítás), az Arval (flottakezelés), a BNP Paribas Securities Services (letétkezelés) és a BNP Paribas Real Estate (ingatlankezelés) kínálja pénzügyi szolgáltatásait.

Társadalmi felelősségvállalás

BNP Paribas, egy felelős gazdasági szereplő

A BNP Paribas Csoport számára a felelős bankként való működés azt jelenti, hogy gazdaságilag is felelősen cselekszik, ügyfelei projektjei finanszírozásánál is figyelembe veszi ezeket az elveket.

A BNP Paribas Csoport társadalmi felelősségvállalásáról angolul bővebben itt olvashat: