Betétlekötés
néhány egyszerű
lépésben

online deposits

Betétek a BNP Paribas-nál

Amennyiben Ön már ügyfelünk, kérjük, válasszon akciós betéti ajánlataink közül, vagy kérjen az Ön igényeinek legjobban megfelelő egyedi ajánlatot. Készséggel állunk rendelkezésére bankfiókunkban is, hogy segítsünk Önnek kiválasztani a megfelelő megoldást megtakarításai számára.

Akciós ajánlataink

deposit

Kérjen egyedi ajánlatot!

Ha nem talált igényeinek megfelelő lekötési ajánlatot, kérjük, állítsa be a kívánt paramétereket.

Futamidő (hónap)
Devizanem
Betéti összeg
Éves
kamatláb

0,00%

EBKM
 

0,00%

Teljes összeg az időszak végén

0,00

* adózás előtti bruttó összeg

Kérjük, a termékhez tartozó minimum 500 ezer Ft és maximum 50 millió Ft tartományba eső összeget adjon meg. Kérjük, 50 millió Ft feletti betét esetén hívjon bennünket a +36 1 374 6111-es telefonszámon.

  • kamatfizetés 
  • ajánlat érvényessége 

Válassza ki a futamidőt!
Jelenleg nincs a keresésnek megfelelő ajánlat.

Miért érdemes a BNP Paribas-t választania?

Megbízhatóság

Ha a BNP Paribas-nál köti le betéteit, akkor a világ egyik legmegbízhatóbb bankjára bízza megtakarításait.

Személyes ügyintézés, melyet Ön is megérdemel

Célunk, hogy kimagasló színvonalú szolgáltatást nyújtsunk. Magasan képzett munkatársaink személyre szabott ügyélkiszolgálást garantálnak Önnek.

Jövedelmezőség

Betéti ajánlataink kamatai rendkívül kedvezőek.

Kényelem

Bárhol, bármikor láthatja betéteit, és instrukciókat adhat. Ehhez mindössze egy internatkapcsolatra lesz szüksége.

Biztonság

Az internetes betétkezelő felület megfelel az elektronikus banki szolgáltatások legmagasabb szintű biztonsági követelményeinek.

Tudjon meg többet!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a referencia számlaszám?

Az ügyfél azon forintszámlája, amelyet az Európai Unió valamely országában vagy vele ekvivalens harmadik országban bejegyzett és működő más kereskedelmi banknál vezet. A referencia számla a kiinduló hely illetve célállomás minden, a Banknál az Ügyfél nevében nyitott számláról induló vagy oda irányuló átutalás esetén. Szükség esetén a referenciaszámla megváltoztatható.

Mi az a betétszámla?

A betétszámlát a Bank nyitja meg az Ügyfél nevére, az Ügyféllel előzetesen kötött szerződés alapján. Az Ügyfélnek a számlanyitást követően van lehetősége a betét összegét átutalni a referenciaszámlájáról a betétszámlájára. A betétszámla csak lejáratkori tőke növelésére, az esedékes kamat kifizetésére vagy új betétlekötésre használható. Lejáratkor a betét összege és az esedékes kamat a betétszámláról kizárólag a betéttulajdonos referenciaszámlájára kerülhet átutalásra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a betétszámlájára és a betétszámlájáról történő pénzmozgás csak banki átutalással lehetséges, készpénzfizetést a Bank nem tud elfogadni illetve teljesíteni.