Segítségre van szüksége?

Hétfőtől Péntekig 9:00-től 17:30-ig

Üdvözöljük bankunk online ügyféljelentkezési oldalán!

Annak érdekében, hogy Ügyfelünkké váljon, bizonyos személyes adatainak megadására, valamint egy személyes találkozás során történő szerződéskötésre lesz szükség. Az eljárást megkönnyíti, ha adatait online elküldi számunkra. A Bank az Ön által megadott személyes adatokat a GDPR és a magyar adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően kezeli. A jelentkezési lap adatainak kitöltése nem jelent automatikus számlanyitást. A számlanyitás előtt személyes találkozás és szerződéskötés szükséges. Miután kitölti online jelentkezési lapunkat, és elküldi adatait a Banknak, munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatni fogja a további lépésekről.

Kérjük, a kitöltés előtt először is válasszon a betétlekötési ajánlatok közül. Több lehetőséget is megjelölhet, ez csupán tájékoztató jellegű információ, melyet a szerződéskötés alkalmával véglegesíthet.

Válasszon ajánlatot!

Szeretne ügyfelünkké válni?

Adatkezelési feltételek

  • Adatai továbbításával Ön kijelenti, hogy önként adta át kezelésre személyes adatait (nevét, valamint mobiltelefonos illetve e-mailes elérhetőségét) a BNP PARIBAS Magyarországi Fióktelepének (a „Bank”), és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megküldött személyes adatait a Bank az Ön által kért információ megadása érdekében kezelje.
  • Ön kifejezetten kijelenti, hogy az Ön által a Banknak megadott személyes adatok helyesek és aktuálisak, és felelősséget vállal azért, hogy mindezek az Ön adatai. Ön tudomásul veszi, hogy a Bank a név, a telefonszám vagy az e-mail cím nem megfelelő vagy jogosulatlan használatából eredő következményekért nem vállal felelősséget.
  • A Bank az Ön által megadott személyes adatokat a GDPR és a magyar adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően kezeli.
  • Ön tudomásul veszi a Bank Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltakat, és hozzájárul, hogy az abban foglaltak szerint a Bank az Ön adatait kezelje. A személyes adataival kapcsolatos jogait és a jogorvoslati lehetőségeket szintén ebben a dokumentumban találhatja meg.

 

Küldés