Segítségre van szüksége?

Hétfőtől Péntekig 9:00-től 17:30-ig

Üdvözöljük bankunk online ügyféljelentkezési oldalán!

Annak érdekében, hogy Ügyfelünkké váljon, bizonyos személyes adatainak megadására, valamint egy személyes találkozás során történő szerződéskötésre lesz szükség. Az eljárást megkönnyíti, ha adatait online elküldi számunkra. A Bank az Ön által megadott személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. A jelentkezési lap adatainak kitöltése nem jelent automatikus számlanyitást. A számlanyitás előtt személyes találkozás és szerződéskötés szükséges. Miután kitölti online jelentkezési lapunkat, és elküldi adatait a Banknak, munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatni fogja a további lépésekről.

Kérjük, a kitöltés előtt először is válasszon a betétlekötési ajánlatok közül. Több lehetőséget is megjelölhet, ez csupán tájékoztató jellegű információ, melyet a szerződéskötés alkalmával véglegesíthet.

Válasszon ajánlatot!

Szeretne ügyfelünkké válni?

Adatkezelési feltételek

  • Adatai továbbításával Ön kijelenti, hogy önként adta át kezelésre személyes adatait (nevét, valamint mobiltelefonos illetve e-mailes elérhetőségét) a BNP PARIBAS Magyarországi Fióktelepének ("Bank"), és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megküldött személyes adatait a Bank az Ön által kért információ megadása érdekében, az ügyfél-jóváhagyási eljárás elindításáig kezelje.
  • Ön kifejezetten kijelenti, hogy az Ön által a Banknak megadott személyes adatok helyesek és aktuálisak, és felelősséget vállal azért, hogy mindezek az Ön adatai.
  • A Bank az Ön által megadott személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli, kizárólag a fent meghatározott célokra.
  • Ön bármikor érdeklődhet a személyes adatai kezelését illetően, kérheti adatai helyesbítését vagy törlését, illetve tiltakozhat is személyes adatai kezelése ellen, melyet a Bank 15 napon belül kivizsgál, és az eredményről értesíti Önt.
  • Amennyiben úgy véli, hogy a Bank az adatkezelés során megsértette a jogait, Ön bírósághoz fordulhat, illetve vizsgálatot kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál. Ha ezzel kapcsolatban kára keletkezik, kártérítésre tarthat igényt.

 

Küldés